Kundeanmeldelser

Kunden i centrum

4.5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ på Google anmeldelser!

Hos T.E. Biler – i Svendborg sætter vi en ære i at drive en forretning hvor kundetilfredsheden er i top! Og vi går altid den ekstra mil for at gøre vores kunder tilfredse. For hos os vil vi så gerne have at i kommer igen næste gang i skal bruge en nyere brugt bil.

Men tag ikke bare vores ord for det, men læs i stedet for de mange gode anmeldelser vi har på Google!

We had a problem with our engine cooling system. They fixed the problem, made a great effort to get a spare part and helped us in a very friendly and courteous manner. Thanks.

louperli Avatar louperli
2. december 2021

Vi har købt en brugt bil her. Højt serviceniveau. Meget højt serviceniveau! Det virker som om bilerne har samme høje niveau. Sælger gør brug af de gode gamle sælgertricks, bl.a. dén med at placere sig selv i en lidt højere stol end kunderne, så man skal kigge op til sælgeren 😉 Vi kunne dog ikke rigtigt få svar på om bilen blev solgt i kommission for en anden kunde, da vi havde fundet den samme bil på nettet, til en anden (billigere) pris. Det var en lidt tarvelig afslutning på handlen, men det rykker ikke ved, at vi er meget glade for bilen, og for handlen som helhed.

Lars Beck Avatar Lars Beck
2. december 2020

Super.. 😊

torben boserup Avatar torben boserup
2. december 2018